Bel Lupker Email Lupker

Hulp nodig?

Hulp bij je online avonturenHeb je al een website, maar snap je er weinig van of wil je liever zelf je eigen website maken in Wordpress?

Je kunt Lupker inschakelen om even mee te kijken of je op weg te helpen met je nieuwe (Wordpress) website. Je doet het zelf en je houdt de kosten laag. Je kunt hierbij gebruik maken van je eigen hosting provider of je kiest voor de professionele hosting van Lupker CS. Op deze manier kan ik je gedurende het jaar blijven helpen. 

 

Neem contact op en geef aan met welke website ik je kan helpen!

Ben je ontevreden?

Heb je het idee dat je geen controle hebt over je eigen domein, website of gegevens? Heb je het idee dat je teveel betaald voor diensten die je wellicht niet nodig hebt? Samen met jou maken ik alles weer inzichtelijk. Kom je er niet uit? Dan zou je jouw website en domeinnaam kunnen verhuizen naar mijn server. Dan help ik je op die manier verder.

 

Schakel Lupker in als intermediair en laat mij het technische gedeelte voor jou regelen. Ik beheer dan voortaan jouw domeinnaam / email en website gegevens. Alles transparant en eerlijk. Jij bent immers de eigenaar!

 

Stuur mij een email en geef aan wat het probleem is!

Op zoek naar een professionele hosting partij voor jouw website, email en domeinnaam?

Om bezoekers naar jouw website te krijgen, dient deze op een computer (server) te staan die 24 uur per dag met Internet is verbonden. Lupker heeft een eigen professionele server en kan deze dienst voor je uit handen nemen. We noemen deze dienst Hosting. Het hosting-pakket bestaat uit een plek voor de website, inclusief een database, email en een domeinnaam met technisch support gedurende het jaar. Daarnaast wordt van de website en database iedere dag een backup gemaakt. Mijn webserver is onder gebracht bij Cloud VPS en wordt 24/7 in de gaten gehouden door Lemon Bit beheer. Gebruik van de hosting is op basis van Fair Use Policy. Dit betekent dat voldoende ruimte voor jouw digitale avontuur.

 

Neem contact op voor meer informatie over onze hosting service.

 

Heb je al een veilige website?

Tegenwoordig is het belangrijk dat gegevens veilig worden aangeboden, op computers en dus ook via websites. Dit kan door middel van een certificaat, waarmee je aan geeft dat de website veilig benaderd kan worden en gegevens versleuteld worden verwerkt. De website is dan tegenwoordig te bereiken via https ipv http voor de domeinnaam en in de meeste browsers kleurt de adresbalk groen. 


Lupker levert bij elke nieuwe website een gratis certificaat (dit betekent GEEN jaarlijks terugkerende kosten). Voor bestaande websites is dit ook mogelijk, maar dan betaal je éénmalig een bedrag voor de installatie en het omzetten van jouw website naar deze veilige situatie.

 

Neem contact op voor het aanvragen van een certificaat.

Creative Services

Wordpress beheer

Heb je een Wordpress website en is deze niet up to date? Raak je het overzicht kwijt van al die plugins en hun meldingen? Laat Lupker jouw Wordpress website beheren! Ik zorg ervoor dat de website altijd de laatste versie van Wordpress bevat, ik beheer alle licenties voor de gebruikte template(s) en de aanwezige plugins. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud, maar weet je even niet hoe je iets moet aanpassen? Dan help ik je graag verder op weg. 

 

Lupker werkt samen met CFConsultancy om je een alternatief te bieden voor Wordpress. Ons Content Management System (CMS) is sneller, gebruikersvriendelijker en vooral eenvoudiger dan Wordpress. Wellicht een slimme keuze voor jouw bestaande of nieuwe website? Informeer naar de mogelijkheden!

Contact

Lupker Creative Services is onder 34198377 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Tel. 0628150130

MJ Granpré Molièreplein 5
1064 DG Amsterdam