Bel Lupker Email Lupker

Lupker film en video

Lupker maakt persoonlijke videoreportages voor uw bedrijf. Voor intern gebruik of direct op social media. Ik leg uw bedrijf en producten op een professionele en visueel aantrekkelijke manier vast. Mijn aandacht voor detail en passie voor film zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw kijkers. Laat uw bedrijf en producten op een nieuwe manier tot leven komen met de videoreportages van Lupker. Neem een kijkje in mijn portfolio of neem contact op voor meer informatie en voorbeelden van mijn werk. 

 

Film voor ROOTS Buitenavonturen BSO

Het verschil maken met de jeugd, bij ROOTS doen onze Pedagogische Outdoor instructeurs niets anders. Naast veel ravotten in de buitenlucht leren de kinderen zorgen voor hun omgeving. Lupker mocht een dag meelopen bij ROOTS Buitenavonturen BSO en heb een leuke registratie gemaakt van dit toffe concept. Achteraf illustraties toegevoegd om de film extra bijzonder te maken. Meer informatie op: https://www.buitenavonturen.nl/

Wil je ook zo'n film? Neem dan eens contact met mij op.

Film Jaartraining Derk Bothe

In gesprek met anderen vertelt Derk vaak met trots hoe mooi de ontwikkelingen zijn die de deelnemers doormaken tijdens de jaartraining. Wat ik dan niet kan, is hen dit laten voelen. Dat kan nu wel! Deze film geeft een impressie met beeld en gevoel; zo mooi om de deelnemers in actie te zien.  

Wil je ook zo'n film? Neem dan eens contact met mij op.

Vacature filmpje voor Eigenwijks

Stel je hebt een vacature voor een openstaande positie binnen je bedrijf. Normaal gesproken bestaat deze uit een lap tekst met een functieomschrijving. Logisch. Eigenwijks heeft het deze keer anders aangepakt en Lupker ingehuurd om de vacature extra in de spotlight te zetten. Met een korte video wordt uitgelegd wie Eigenwijks is en met welke collega's je te maken krijgt. Sterk nog: zij vertellen met wie ze het liefste willen gaan werken. Eerlijk, enthousiast en een bijzonder kijkje binnen het bedrijf.

Nieuwsgierig geworden? Wil je ook een vacature film? Neem dan contact op!

Film registratie voor Veerkrachtige professionals - Arkin symposium 2023

Een 24 uurs project: hele dag filmen bij het Arkin symposium en vervolgens de hele avond aan de montage. 3 uur film moest uiteindelijk 1.30 minuut worden... Na flink puzzelen de dag erna een opzwepende registratie aangeleverd van een bijzonder informatieve en leuke dag.

Wil je ook zo'n film? Neem dan eens contact met mij op.

Film reportage voor Samenwerkingsverband Voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen in 2022.

Lupker heeft twee korte films geproduceerd voor het Samenwerkingsverband Voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen. De films volgen het verhaal van het Mediacollege Amsterdam en het Spinoza Lyceum over hun gebruik van de trajectvoorziening en de klas. De films bevatten interviews met leerlingen, begeleiders en zorgcoördinatoren en zijn bedoeld om andere scholen meer informatie te geven over de trajectvoorziening.

Vanwege privacy kan ik helaas de video niet op mijn website plaatsen.

Els Borst nominatie film voor Vereniging & Vertegenwoordiging Verpleegkundig Specialisten (V&VN VS) in 2022

Jaarlijks reikt Vereniging & Vertegenwoordiging Verpleegkundig Specialisten (V&VN VS) de Els Borst Prijs uit aan een verpleegkundig specialist die zich op uitzonderlijke wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de groei van het beroep. In samenwerking met V&VN VS heeft Lupker een film gemaakt waarin drie verpleegkundig specialisten de kans maken op de prestigieuze Els Borst Prijs.

Film reportage voor Amsterdam UMC in 2022.

Lupker heeft een professionele korte film geproduceerd als uitbreiding op de interne visie. De film richt zich op een verpleegkundige, een echte werknemer met een passie voor zorg, en volgt een verhaalachtige structuur die de principes van storytelling volgt. De verpleegkundige vertelt met trots over de uitdagingen, patiënten en het team waarin samen wordt gewerkt en onderbouwt zo wat zijn of haar eigen kleur is op basis van verpleegkundig leiderschap en de visie van UMC Amsterdam. De film is ontwikkeld in samenwerking met Marije Kuipers en opgenomen in het Vu mc en AMC in Amsterdam. 

Darkvoice video Still in My Head 

Voor muziek maker en producer Darkvoice een aantal video clips gemaakt. Waarbij de muziek gevisualiseerd moest worden. Soms met verhaal, soms zonder. Meer informatie op Darkvoice Youtube of https://www.darkvoice.com

 

Darkvoice video Wish U Mine

Voor muziek maker en producer Darkvoice een aantal video clips gemaakt. Waarbij de muziek gevisualiseerd moest worden. Deze keer met een verhaal over verloren liefde.  Volledig opgezet op basis van stock materiaal!

Meer informatie op Darkvoice Youtube of https://www.darkvoice.com

 

Fabienne Chapot - kerstgroet in 2020

Voor Fabienne Chapot een persoonlijke kerstgroet video gemaakt die met kerst 2020 naar haar personeel gestuurd is in Corona tijd.  

V&VN VS

Voor de V&VN VS een animatie filmpje in samenwerking met Elfi Rookhuizen: Krachtiger verbindend leiderschap als Verpleegkundig Specialist

Intigris - Fieldbuddy

Animatie film ontwikkeld in Flash in 2014 voor Intigris. In 2018 geupdate naar HD en voorzien van nieuwe teksten / animaties en voiceovers:

Uitreiking Publieksprijs lied schoonste plein 40 - 45

De uitreiking van de publiekprijs midden in Corona tijd met Marit van Bohemen.

Papadag in Amsterdam

Mijn privé blog met de kinderen, waarin ik veel ideëen uitprobeer, gewapend met alleen een smartphone: Lupker in Amsterdam (ook is Papadag in Amsterdam te vinden op Facebook) of via de website https://www.papadagfilmpjes.nl

 

Darkvoice Thcirt Saam AI video

Voor muziek maker en producer Darkvoice een AI clip gemaakt op basis van Midjourney visuals en prompts met 4K upscale.

Meer informatie op Darkvoice Youtube of https://www.darkvoice.com

 

Overige films

Verder heeft Lupker nog een korte film gemaakt met de naam "Another Day".

Een afscheids DVD voor een hoogleraar aan het Vumc in 2006. Verschillende bedrijfsfilms voor Juutsom rond 2013. Korte films voor de stichting NNN. 

Een New Media presentatie rond 2000 voor EMI Music Netherlands met veel personen uit de media: kijk hier naar een fragment.

Contact

Lupker Creative Services is onder 34198377 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Tel. 0628150130

MJ Granpré Molièreplein 5
1064 DG Amsterdam