Bel Lupker Email Lupker

Lupker film en video

Lupker maakt uitmuntende videoreportages voor uw bedrijf! Voor intern gebruik of direct op social media. Ik leg uw bedrijf en producten op een professionele en visueel aantrekkelijke manier vast. Mijn aandacht voor detail en passie voor film zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw kijkers. Laat uw bedrijf en producten op een nieuwe manier tot leven komen met de videoreportages van Lupker. Neem een kijkje in mijn portfolio of neem contact op voor meer informatie en voorbeelden van mijn werk. 

 

Film reportage voor Samenwerkingsverband Voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen in 2022.

Lupker heeft twee korte films geproduceerd voor het Samenwerkingsverband Voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen. De films volgen het verhaal van het Mediacollege Amsterdam en het Spinoza Lyceum over hun gebruik van de trajectvoorziening en de klas. De films bevatten interviews met leerlingen, begeleiders en zorgcoördinatoren en zijn bedoeld om andere scholen meer informatie te geven over de trajectvoorziening.

Els Borst nominatie film voor Vereniging & Vertegenwoordiging Verpleegkundig Specialisten (V&VN VS) in 2022

Jaarlijks reikt Vereniging & Vertegenwoordiging Verpleegkundig Specialisten (V&VN VS) de Els Borst Prijs uit aan een verpleegkundig specialist die zich op uitzonderlijke wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de groei van het beroep. In samenwerking met V&VN VS heeft Lupker een film gemaakt waarin drie verpleegkundig specialisten de kans maken op de prestigieuze Els Borst Prijs.

Film reportage voor Amsterdam UMC in 2022.

Lupker heeft een professionele korte film geproduceerd als uitbreiding op de interne visie. De film richt zich op een verpleegkundige, een echte werknemer met een passie voor zorg, en volgt een verhaalachtige structuur die de principes van storytelling volgt. De verpleegkundige vertelt met trots over de uitdagingen, patiënten en het team waarin samen wordt gewerkt en onderbouwt zo wat zijn of haar eigen kleur is op basis van verpleegkundig leiderschap en de visie van UMC Amsterdam. De film is ontwikkeld in samenwerking met Marije Kuipers en opgenomen in het Vu mc en AMC in Amsterdam. 

Darkvoice video Still in My Head 

Voor muziek maker en producer Darkvoice een aantal video clips gemaakt. Waarbij de muziek gevisualiseerd moest worden. Soms met verhaal, soms zonder. Meer informatie op Darkvoice Youtube of https://www.darkvoice.com

 

Darkvoice video Wish U Mine

Voor muziek maker en producer Darkvoice een aantal video clips gemaakt. Waarbij de muziek gevisualiseerd moest worden. Deze keer met een verhaal over verloren liefde. 

Meer informatie op Darkvoice Youtube of https://www.darkvoice.com

 

Fabienne Chapot - kerstgroet in 2020

Voor Fabienne Chapot een persoonlijke kerstgroet video gemaakt die met kerst 2020 naar haar personeel gestuurd is in Corona tijd.  

V&VN VS

Voor de V&VN VS een animatie filmpje in samenwerking met Elfi Rookhuizen: Krachtiger verbindend leiderschap als Verpleegkundig Specialist

Intigris - Fieldbuddy

Animatie film ontwikkeld in Flash in 2014 voor Intigris. In 2018 geupdate naar HD en voorzien van nieuwe teksten / animaties en voiceovers:

Uitreiking Publieksprijs lied schoonste plein 40 - 45

De uitreiking van de publiekprijs midden in Corona tijd met Marit van Bohemen.

Papadag in Amsterdam

Mijn privé blog met de kinderen, waarin ik veel ideëen uitprobeer, gewapend met alleen een smartphone: Lupker in Amsterdam (ook is Papadag in Amsterdam te vinden op Facebook) of via de website https://www.papadagfilmpjes.nl

 

Verder heeft Lupker nog een korte film gemaakt met de naam "Another Day".

Een afscheids DVD voor een hoogleraar aan het Vumc in 2006. Verschillende bedrijfsfilms voor Juutsom rond 2013. Korte films voor de stichting NNN. 

Een New Media presentatie rond 2000 voor EMI Music Netherlands met veel personen uit de media: kijk hier naar een fragment.

Contact

Lupker Creative Services is onder 34198377 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Tel. 0628150130

MJ Granpré Molièreplein 5
1064 DG Amsterdam