Bel Lupker Email Lupker

Lupker werkt bij the Box

In 2005 werd ik benaderd door Katerina, waarmee ik voorheen had gewerkt aan o.a. de Anouk website. Zij was onderdeel van het MTV netwerk en gaf aan dat zij o.a. verantwoordelijk was voor het design van de The Box zender.

The Box (tot op heden bekend als tv zender waarbij kijkers via een telefoonnummer / sms clips konden aanvragen, die dan op het kanaal in hun regio worden uitgezonden) werd in 2004 overgenomen door MTV Networks Benelux en omgevormd tot een Urban / multiculturele zender gericht op jonge vrouwen. Hiervoor moest ook een website worden ontwikkeld, maar ze miste een webmaster die de site op tijd af kon maken.

De vraag of Lupker hierbij kon komen helpen en dat wilde ik wel! De website werd gemaakt in Joomla en ik kende deze software nog niet. Ik wist mij vrij snel wegwijs te maken in het systeem.

Dus keerde ik na EMI Music weer terug naar de muziekindustrie en werkte ik op locatie in het MTV villa in Bussum met o.a. Ellis Capello, Zarayda Groenhart en Peggy Gemerts (waar ik later ook mee zou gaan werken bij een andere interim opdrachten). Het was een race tegen de klok en we maakte lange dagen, maar uiteindelijk was de website (grotendeels) klaar om live te gaan.

Ik ben uiteindelijk 9 maanden webmaster gebleven, maar de zender werd helaas geen succes. Zendtijd werd steeds meer gedeeld met Nickelodeon en uiteindelijk is deze helemaal verdwenen.

Maar mijn werk was nog niet klaar en ik mocht nog even blijven…

 
   « nieuwsoverzicht

Creative Services

Contact

Lupker Creative Services is onder 34198377 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Tel. 0628150130

MJ Granpré Molièreplein 5
1064 DG Amsterdam