Bel Lupker Email Lupker

Lupker webmaster bij MTV Nederland

Na THEBOX werd ik gevraagd om interim webmaster te worden bij MTV zelf. Dat leek mij een logische en leuke nieuwe uitdaging. Ik kwam op de marketing afdeling terecht onder leiding van Marco-Paul de Jeu en was verantwoordelijk voor het beheren van de Nederlandse MTV website. Een website die ik aan de achterkant vrij snel onder de knie had (hetzelfde systeem Joomla als die van TheBOX). 

Buiten het werk aan de website, was ik ook verantwoordelijk voor het trainen van de stagiaires. Zij zorgde voor de inhoud van de website en ik betrok ze ook bij het opzetten van nieuwe acties en het onderhouden van micro sites voor MTV programma’s zoals Pimp My Ride , Brand New Live, MTV @ The Movies, Summer of MTV etc…

Buiten het werk aan de website, overlegde ik regelmatig met MTV Europe, maakte ik rapportages, verstuurde nieuwsbrieven en onderhield ik de relaties met de platenmaatschappijen (wat natuurlijk bij EMI Music best even raar was).

Na ongeveer 6 maanden kreeg ik de optie of ik full time in dienst wilde komen bij MTV. Een aantrekkelijk aanbod, maar ik wist dat ik mijn vrijheid als freelancer belangrijker vond op dat moment. Ik wist nu wel dat Lupker ook een webmaster kon zijn!

 

 
   « nieuwsoverzicht

Creative Services

Contact

Lupker Creative Services is onder 34198377 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Tel. 0628150130

MJ Granpré Molièreplein 5
1064 DG Amsterdam