Bel Lupker Email Lupker

Lupker visualiseert de visie op verpleegkunde van Amsterdam UMC

Amsterdam UMC visie gedurende Covid-19 Corona campagne - dag van de verpleging 2020Amsterdam UMC was op zoek naar een partij die de hoofdlijnen voor de nieuwe visie op verpleegkunde kan omzetten in een aansprekend beeld. Lupker heeft hiervoor een idee ingediend in vorm van een video presentatie en heeft de opdracht binnen het spannende Corona jaar 2020 gerealiseerd.In het kort heeft Lupker letterlijk de hoofdlijnen onderverdeeld in specifieke kleuren. Deze kleuren zijn per patiënt (= de zorgvraag) en verpleegkundige (= het aanbod) uniek en als team zorgen ze voor de optimale kwaliteitsstandaard. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen, competenties en ambities van beide partijen. Door middel van gekleurde lijnen om de personen heen wordt het verband en de interactie duidelijk gemaakt. De kleuren werken ook door richting techniek, specifieke ruimtes (locaties) of materiaal die belangrijk zijn voor het herstel van de patiënt en het bereiken van zijn of haar ambities.

 


Het is de bedoeling dat we een gevarieerd team van verpleegkundigen samenstellen en deze uitwerken als een profiel met illustraties. Als basis hiervoor worden foto’s gebruikt. De illustraties kunnen vervolgens op allerlei manieren worden ingezet als constante herinnering aan de kernwaarden van het ziekenhuis.De eerste versie is verschenen op de Dag van de Verpleging 2020 in het Verpleegkundigen! Talent in Amsterdam UMC magazine: 

https://werkenbijamc.nl/nieuws/verpleegkundig-magazine/

De campagne is door Covid-19 anders geworden dan gepland, maar de illustraties waren ook binnen deze periode erg functioneel inzetbaar. Hieronder een voorbeeld van Lupker illustraties in bannervorm gedurende de Corona periode:

UMC Amsterdam visie / illustratie en foto Lupker

Bekijk hieronder een aantal uitgewerkte illustraties in combinatie met de kleuren uit de visie en realistische onderdelen in vorm van de orginele foto. 

UMC Amsterdam visie / illustratie en foto Lupker

UMC Amsterdam visie / illustratie en foto Lupker UMC Amsterdam visie / illustratie en foto Lupker 

UMC Amsterdam visie / illustratie en foto Lupker UMC Amsterdam visie / illustratie en foto Lupker 

UMC Amsterdam visie / illustratie en foto Lupker

 

 
   « nieuwsoverzicht

Creative Services

Contact

Lupker Creative Services is onder 34198377 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Tel. 0628150130

MJ Granpré Molièreplein 5
1064 DG Amsterdam