Bel Lupker Email Lupker

Lupker visualiseert de visie op verpleegkunde van Amsterdam UMC

Visie op verpleegkunde Amsterdam UMC

Amsterdam UMC was op zoek naar een partij die de hoofdlijnen voor de nieuwe visie op verpleegkunde kan omzetten in een aansprekend beeld. Lupker heeft hiervoor een idee ingediend in vorm van een video presentatie en is momenteel druk bezig met het realiseren van deze opdracht!

In het kort heeft Lupker letterlijk de hoofdlijnen onderverdeeld in specifieke kleuren. Deze kleuren zijn per patiënt (= de zorgvraag) en verpleegkundige (= het aanbod) uniek en als team zorgen ze voor de optimale kwaliteitsstandaard. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen, competenties en ambities van beide partijen. Door middel van gekleurde lijnen om de personen heen wordt het verband en de interactie duidelijk gemaakt. De kleuren werken ook door richting techniek, specifieke ruimtes (locaties) of materiaal die belangrijk zijn voor het herstel van de patiënt en het bereiken van zijn of haar ambities.
Het is de bedoeling dat we een gevarieerd team van verpleegkundigen samenstellen en deze uitwerken als een profiel met illustraties. Als basis hiervoor worden foto’s gebruikt. De illustraties kunnen vervolgens op allerlei manieren worden ingezet als constante herinnering aan de kernwaarden van het ziekenhuis.

De eerste versie is verschenen op de Dag van de Verpleging 2020 in het Verpleegkundigen! Talent in Amsterdam UMC magazine: 

https://werkenbijamc.nl/nieuws/verpleegkundig-magazine/

Gedurende het jaar zal Lupker de visie verder uitwerken. Hieronder een voorbeeld van Lupker illustraties in bannervorm gedurende de Corona periode:

 
   « nieuwsoverzicht

Creative Services

Contact

Lupker Creative Services is onder 34198377 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. 

 

0628150130

MJ Granpré Molièreplein 5
1064 DG Amsterdam