Bel Lupker Email Lupker

AVG wet komt eraan

25 mei 2018 zal de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), in het Engels ook wel General Data Protection Regulation (GDPR), van kracht worden. Elk bedrijf verwerkt, al dan niet bewust, persoonsgegevens. Zo zijn namen, adressen en telefoonnummers van klanten al aan te merken als persoonsgegevens. Jij dient als bedrijf enorm waakzaam te zijn met het beheren en verwerken van deze gegevens. Online bijvoorbeeld door middel van een contactformulier of opslag van klantgegevens in je eigen administratie / email archief. Je zult als bedrijf ook aan moeten tonen welk rechtmatig doel je hebt voor het verwerken van persoonsgegevens. Doe je dit niet, dan riskeer je volgens deze wet een flinke boete. Hiervoor ben je zelfverantwoordelijk, maar Lupker kan je wel een beetje op weg helpen.

 

Update Lupker privacy beleid

 

Aangezien jouw website en email op mijn webserver zijn ondergebracht, is Lupker CS een verwerker van jouw informatie / data. Jij en ik dienen dus volgens de wet een zogenaamde verwerkersovereenkomst af te sluiten. Deze is in de maak. Hier kom ik binnenkort op terug.

Op mijn beurt sluit ik weer overeenkomsten af met de partijen, waarmee ik samen werk om jouw gegevens te verwerken. Lupker CS neemt privacy dus heel serieus en heeft deze informatie in zijn vernieuwde Privacy Policy opgenomen: https://www.lupker.nl/privacy.html.  

 

Hulp nodig?

Ingewikkeld verhaal? Ja, best wel... Wil je meer informatie? Ik heb een lijstje met vragen / antwoorden op mijn website gezet: https://www.lupker.nl/avg.html.

 

Verder kan ik je met de bovenstaande punten een beetje op weg helpen, maar je zult uiteindelijk een eigen plan moeten opstellen. Soms is het handig om advies in te winnen bij een juridische partij.

 

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met mij op.

 
   « nieuwsoverzicht

Creative Services

Contact

Lupker Creative Services is onder 34198377 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Tel. 0628150130

MJ Granpré Molièreplein 5
1064 DG Amsterdam